marți, mai 28, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smPMP și PNL, Alianță pentru alegerile din 2024

PMP și PNL, Alianță pentru alegerile din 2024

Deputatul Adrian Cozma, Președintele Organizației Județene Satu Mare PNL a anunțat astăzi, semnarea unui protocol de colaborare cu cei din Partidul Mișcarea Populară, PMP, astfel încât s-a lărgit proiectul politic denumit Alianța pentru Satu Mare.

”Am încheiat un protocol de colaborare, pentru alianța de anul viitor privind alegerile locale. Este încă un pas în față, alături de colegii de la Partidul Național Țărănesc Maniu- Mihalache, pentru o alianță județeană, atât de aștaptată de sătmăreni (…) Rămâne deschisă ușa noastră și pentru ceilalți reprezentanți ai partidelor, și aici mă refer la toți, evident în afară de UDMR, pentru a construi împreună o alianță în jurul unor idei și a unor proiecte comune. (…) Astăzi, alături de PMP, avem dorința de a veni cu un proiect viabil în fata sătmărenilor pentru a le spune care este viziunea noastră pentru patru, respectiv opt ani”, a declarat Adrian Cozma.

,,Ne-am dorit această alianță în primul rând pentru că suntem un partid de dreapta, nu puteam merge cu USR, care din tată vrea să facă mamă, astfel că ne-am alăturat PNL, alături de care vrem să facem un lucru bun pe plan local, administrația actuală lăsând de dorit”, a spus Viorica Iocsak.

După procesele civile și penale dintre liderii PMP Satu Mare, președintele PMP Satu Mare, Viorica Iocsak și vicepreședintele și consilierul județean PMP, Narcis Miclea, au fost cei care au semnat protocolul de colaborare.

”După discuțiile cu colegii am hotărât să intrăm în această alianță pentru Satu Mare, tocmai pentru a putea dezvolta județul (…) Decizia a venit de la nivel național, iar apoi după consultările cu colegii am luat decizia și la nivel local”, a declarat consilierul județean, Narcis Miclea

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente