Acasă Politica PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai clare, în care au prezentat soluții reale privind dezvoltarea comunităților locale, intrăm în ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerile locale din 2020.

Casă cu casă, stradă cu stradă, localitate cu localitate, candidații liberali și echipele lor de campanie, au trecut în revistă problemele reale ale cetățenilor, au făcut cunoștință în mod direct cu nevoile și aspirațiile locuitorilor județului nostru.

Căldura cu care au fost primiți reprezentanții noștri le-a întărit convingerea că Satu Mare are nevoie – mai mult ca oricând – de o schimbare în bine, de o abordare din perspectivă liberală a administrației publice locale, bazată pe competență și dăruire.

Sunt multe de făcut în județul nostru, în toate localitățile sale, iar dacă vom aplica și noi, modelul de succes al liberalilor din Oradea, Cluj, Alba Iulia, Arad, sau Timișoara, atunci și Sătmarul are șansa unei spectaculoase resurecții.

Cei care au fost până acum la butoane susțin că vor continua. Să doarmă, să nu facă nimic! Liberalii însă, vor începe să lucreze pentru cetățenii acestui județ, pentru binele și prosperitatea lor!

Există și în Satu Mare liberali destoinici, oameni care prin cariera lor și-au demonstrat competența și curajul. Curajul de a face ceea ce trebuie, competența de a lua cele mai pragmatice măsuri de redresare rapidă a întregului nostru județ.

Mai avem un singur pas până la o mare victorie! Și aceasta nu va fi doar a PNL-ului, ci a tuturor oamenilor care cred că au forța și determinarea de a reclădi județul nostru, de a-l aduce acolo, în rândul județelor fruntașe ale României!

Hai PNL! – cu săgeata drept la țintă!

Cu prietenie,

Adrian Cozma

- Advertisment -

Cele mai populare

Raed Arafat,solicită întărirea măsurilor anti COVID

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, miercuri, că în prezent sunt 368 de localităţi care au depăşit pragul de...

Cresc ajutoarele sociale de la anul

La începutul acestei luni deputaţii au adoptat propunerea legislativă care prevede creşterea indicatorului social de referinţă (ISR) până la valoarea de 1.200...

Masca și apariția cancerului pulmonar

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării...

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Comentarii recente