marți, februarie 27, 2024
AcasăEditorialMi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și – de multe ori – un spectacol grotesc în care ies la lumină chipurile adevărate ale unora.

,,Un vechi liberal”,Viorel Buda, s-a apucat nitam-nisam (?) să îndemne electoratul sătmărean să voteze … candidații UDMR!

Da, Viorel Buda, este ,,un vechi liberal” dacă prin „vechi” se înțelege „uzat”, „depășit” ori „lipsit de moralitate”. Desigur, liberalii nu vor pierde nimic, chiar dacă Viorel Buda a câștigat un post pentru ginerele său, cum merge vorba-n târg, la schimb cu un clip de promovare udemeristă.

Stupoarea noastră este cu atât mai mare cu cât, Buda a primit de la PNL multe „daruri” cu asupră de măsură: a fost director de liceu, consilier județean, inspector școlar general, deputat, membru în Consiliul Național al Audiovizualului, de unde a beneficiat de sinecuri generoase și permanente. Se pare însă că unii țin cu tot dinadinsul să se compromită în cel mai dizgrațios mod cu putință, așa cum a făcut și Viorel Buda.

Buda a știut foarte bine să profite o viață întreagă de pe urma PNL dar ce nu a știut să facă, a fost gestul de a se retrage cu demnitate de pe scena politică, umbrind și mai mult portretul politicianului cupid, versatil și amoral, care este gata să vândă tot, pentru mai nimic. Totuși, ar trebui să existe niște limite, domnule Buda, peste care un om cu o minimă onestitate, nu poate trece! Din păcate, nu este și cazul dumneavoastră!

Considerăm că gestul lui Viorel Buda este unul fără precedent în politica sătmăreană și am considerat necesar să luăm o atitudine. Cu indignare, tristețe și dezolare…  

Dr. med.Carmen Dobra

– Consilier Judetean

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente