marți, mai 28, 2024
AcasăsusPNL Satu Mare și-a depus lista de candidați la BEM, pentru Consiliul...

PNL Satu Mare și-a depus lista de candidați la BEM, pentru Consiliul Local

Sâmbătă, 27 aprilie, Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare și-a depus lista de candidați pentru Consiliul Local Satu Mare.

După ce președintele Partidului Național Liberal Satu Mare, Adrian Cozma, a intrat oficial în cursa pentru șefia Consiliului Județean, a venit rândul candidaților PNL la Consiliul Municipal Satu Mare să își depună candidaturile. Ei și-au depus documentele sâmbătă, 27 aprilie, la Biroul Electoral Municipal.

,,Cea mai bună echipă de consilieri locali, cea mai bună echipă de candidați la Consiliul Local Satu Mare, pentru că punem bază pe performanță, pe seriozitate și pe profesionalism. Sădim o speranță în municipiul Satu Mare prin depunerea candidaturilor, un prim pas spre un Consiliu Local echilibrat, care să vină cu soluții, un Consiliu Local din care nu trebuie să lipsească elementul pur românesc și care să țină la valorile noastre naționale. (…) E important să venim cu profesioniști, cu oameni care au demonstrat și în viața particulară, dar și în profesia pe care au practicat-o”, a declarat Adrian Cozma.

Lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Satu Mare:

  1. Elena Ioana Murg;
  2. Victor Ioan Cernea;
  3. Radu Mare;
  4. Ciprian Dan Costea;
  5. Ruxandra Monica Chivulescu;
  6. Iulian Vasile Pfau-Sălăgeanu;
  7. Petruța Oana Gnandt;
  8. Ioana Florentina Chiș;
  9. Petru Claudiu Păcurar;
  10. Nicoleta Anamaria Kichel.
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente