joi, mai 9, 2024
AcasăsusAdrian Cozma PNL: "Uniți câștigăm". Acesta și-a depus oficial candidatura pentru Consiliul...

Adrian Cozma PNL: „Uniți câștigăm”. Acesta și-a depus oficial candidatura pentru Consiliul Județean

În declarația de presă de după momentul oficial al înregistrării candidaturii, el a transmis un mesaj de speranță, în spiritul zilei de sărbătoare ce se apropie.

”Înainte de Duminica Floriilor, eu și colegii mei am sădit o floare a speranței pentru județul Satu Mare. Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare și sunt convins că din 10 Iunie vom veni aici (arătând spre Palatul Administrativ n.r.). Vom veni să facem treabă bună pentru sătmăreni, pentru sănătatea sătmărenilor și pentru tot ceea ce merită acest județ minunat. Vin cu gânduri bune, cu gândul de a face treabă, așa cum mi-am făcut treaba și în Parlamentul României, așa voi face și aici, la Consiliul Județean, fiindcă de opt ani județul Satu Mare bate pasul pe loc.

Ne dorim să facem performanță, la fel ca județele din jurul nostru, care au înțeles ce înseamnă fonduri europene și investiții. Suntem la granița cu două țări, la poarta Europei și cred că a venit un moment bun pentru județul Satu Mare, a sosit momentul pentru schimbare. Aceasta este singura alternativă la cuplul Pataki-Govor, suntem singura alternativă care venim să dăm o șansă județului Satu Mare, o șansă pentru bunăstare și pentru dezvoltare.

Pentru noi, mărturiile care ne dau încredere că vom face treabă bună și la Consiliul Județean sunt faptele fiecărui ales local, fiecărui primar liberal, performanțele lor, cu care ne mândrim. E o mândrie creștinească, de bun augur, prin care arătăm că se poate. Pentru mine, modelul de dezvoltare este cel implementat de Ilie Bolojan în județul Bihor, dar și în Maramureș s-au făcut lucruri bune în ultimii patru ani.

Din păcate, județul Satu Mare a ratat niște investiții, dar le vom recupera. Vreau să le mulțumesc colegilor și tuturor sătmărenilor care au semnat pentru susținerea mea și le promit că nu-i voi dezamăgi, fiindcă port pe umeri responsabilitatea încrederii lor”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente