vineri, iunie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția Locală Carei asigură paza la castel până miercuri

Poliția Locală Carei asigură paza la castel până miercuri

castel1

Castelul Karolyi din mun.Carei a rămas fără pază, de vineri dimineața. Toți agenții de pază de la firma Terra Security și-au dat demisia, supărați că nu au mai fost plătiți de peste 3 luni de zile.    Potrivit unor agenți, aceștia au predat castelul directorului Fundației pentru promovarea turismului.

Contactat telefonic, Ioan Ecsedi , șeful Poliției Locale a precizat că a trimis în cursul dimineții un agent local pentru a asigura  paza  obiectivului turistic din parc.

Firma Terra Security SRL din Oradea, administrator Toth Attila, cetățean maghiar,  cu care Primăria Carei a avut contract încheiat la data de 29 martie 2012 pentru   a asigura securitatea la obiectivul Castel Carei, a intrat în insolvență   la sfârșitul anului 2015.  Contractul  de asigurare  a securității obiectivului turistic  a fost acordat prin încredințare directă de către Primăria Carei și era în valoare de 61.249,92 lei +TVA , pentru o perioadă de 12 luni.  Anual, contractul a fost reînnoit de către Primărie.

Deși oficial primăria nu a semnat un contract cu altă firmă de pază, agenții de pază de la Castel au primit însemnele noii firme  care va prelua asigurarea securității obictivului în cauză, Monticelli srl, care se pare că are același acționariat ca Terra Security.

Firmele careiene Tiger Security,  Squad Protection srl și  Rangy Guard srl  sunt supuse în continuare embargoului în municipiul Carei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente