Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne infomează !

Poliția ne infomează !

În urma activităților specifice desfășurate de către lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică, a fost identificat R. Marin de 29 ani, din comuna Tarna Mare, sat Bocicău, județul Satu Mare, care în seara zilei de 25.09.2014, în timp ce se afla în locuința lui G. Vasile de 31 ani, domiciliat în aceeași localitate, profitând de neatenția acestuia, i-a sustras din portofel suma de 450 euro. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În data de 26.09.2014, orele 21.57, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un angajat al unei stații de carburanți din municipiu, cu privire la faptul că a surprins o persoană în timp ce încerca să sustragă bunuri de la benzinărie. Polițiștii sosiți la fața locului l-au identificat pe S. Mircea de 47 ani din Satu Mare, care a încercat să sustragă o ladă cu băuturi răcoritoare. Prejudiciul, în valoare de 39 lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate. S. Mircea este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

La data de 26.09.2014, orele 20.56, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către o persoană din localitatea Becheni, comuna Săuca, județul Satu Mare, despre faptul că, în jurul orei 20.40, în timp ce se aflau pe stradă în fața unui local din Becheni, minorii K. T. de 15 ani și V. A. de 14 ani, din localitate, pe fondul consumului de alcool, i-au aplicat lui L. C. de 16 ani, o lovitură cu o sticlă de bere la nivelul capului și mai multe lovituri cu pumnii în zona feței. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Față de cei doi agresori se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

La data de 26.09.2014, orele 23.08, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către S. Maria de 41 de ani, domiciliată în localitatea Ser, comuna Bogdand, județul Satu Mare, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla la domiciliu, fiul său, P. Gheorghe de 23 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu, a îmbrâncit-o pe sora sa, B. R. de 15 ani, aceasta căzând și suferind leziuni. Victima a fost transportată Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Față de P. Gheorghe se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În data de 27.09.2014, ora 10.35, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către I. Marcel din Satu Mare, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea unui atelier auto, a fost agresat fizic de către T. Ciprian și C. Bogdan, ambii din Satu Mare, care i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, iar numitul T. Ciprian i-a zgâriat autoturismul, care se afla parcat în stradă, prejudiciul urmând a se stabili ulterior.

În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere.

În data de 27.09.2014, în jurul orei 17,15, lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați telefonic de către o angajată a unei societăți comerciale din Botiz, despre faptul că a surprins o persoană de sex masculin în timp ce sustrăgea bunuri din alimentară, după care a fugit. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat și prins autorul furtului, în persoana numitului S. Ștefan de 49 ani, din comuna C. A. Rosetti, sat Cotu Ciorii, județul Buzău, asupra căruia au fost găsite napolitane, doze de bere și țigări, bunuri în valoare totală de 64 lei, sustrase din magazin. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 27.09.2014, ora 18. 46, lucrătorii Biroului Rutier Satu Mare l-au depistat în trafic pe H. Adrian de 24 ani din Satu Mare, în timp ce conducea un tractor pe raza localității Vetiș, fără a poseda permis de conducere. Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente