Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

La data de 09.01.2015, ora 17.56, pe strada Botizului din municipiul Satu Mare, conducătorul auto C. Ioan de 50 ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, în timp ce conducea autoturismul marca Citroen, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul Mercedes, condus de B. Adrian de 37 ani, din Satu Mare. Autoturismul Mercedes a fost proiectat în autoturismul marca Fiat, condus în aceeași direcție de mers, de către P. Ioan de 33 ani din Odoreu, județul Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a minorei B. C., în vârstă de 9 ani, pasageră în autoturismul Mercedes. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

La data de 09.01.2015, ora 22:51, Poliția municipiului Carei a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către V. Sonia, de 28 ani, din Căuaș,  județul Satu Mare, despre faptul că, în timp ce se afla în locuința prietenului său, V. Erik, de 29 ani, din Carei, a surprins și reținut într-o cameră a locuinței o persoană necunoscută care a pătruns în locuință fără drept. La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, formată dintr-un polițist și un subofițer jandarm, ocazie cu care a fost identificat numitul G. Alexandru de 37 ani, din Carei. Față de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la furt calificat.

La data de 09.01.2015, ora 13:15 Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată de către M. Sorin despre comiterea unui furt dintr-un supermarket din municipiu. Patrula de siguranță publică sosită la fața locului l-a identificat pe numitul F. Vasile de 63 ani, din Satu Mare, care a sustras din magazin o trusă de scule și un măsurător antigel, în valoare totală de 56,98 lei. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate. Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

La data de 10.01.2015, orele 14:54, pe DN 19 F, la ieșirea din localitatea Băbășești, comuna Medieșu Aurit, conducătorul auto F. Vasile de 39 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes, condus regulamentar de către P. Csaba, de 42 de ani, din localitatea Cămin, județul Satu Mare. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a numitei F. Mariana, de 36 de ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul marca Dacia. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

La data de 10.01.2015 ora 18:00, lucrătorii Poliției orașului Negrești Oaș au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că pe str. Principală din localitatea Trip a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii au stabilit faptul că numitul E. Istvan de 58 ani, din Negrești Oaș, a condus autovehiculul marca Energic pe str. Principală din localitatea Trip, fără ca acesta să fie iluminat, fiind lovit din spate de autoturismul marca Mercedes condus de către C. Nicolae, de 42 ani din localitatea Trip. În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule. Polițiștii au mai stabilit faptul că E. Istvan nu posedă permis de conducere, iar autovehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat. Susnumitul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente