Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Autor identificat

Duminică în jurul orelor 15.00, polițiștii din Ardud au identificat un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în cursul zilei de ieri, Josif K. ar fi pătruns fără drept într-o locuință  situată pe raza localității Ardud, pe ușa închisă,  dar neasigurată și ar fi sustras  un motoferăstrău marca Royal Einhell . Prejudiciul a fost recuperat și predat părții păgubite.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Persoana este cercetată în stare de libertate.

Infracțiune de lovire

La data de 25 ianuarie a.c. ,polițiștii de ordine publică negreșteni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie , care reclama faptul că ar fi fost agresată. Din verificările efectuate la fața locului a rezultat faptul că între reclamantă și concubinul acesteia a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool, bărbatul aplicându-i femeii mai multe lovituri cu palmele la nivelul feței.

În acest caz a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente