Acasă Cosul cu vipere Luminițe care încurcă circulația

Luminițe care încurcă circulația

cos vipere

Au trecut și sărbătorile de iarnă, zăpadă nu a prea fost, har Domnului că puțână o fo și și așe jumate orașul o fost inzăpezit, nu vrem să știm de ce, vă lăsăm pe voi să ghiciți, cine și de ce nu și-a făcut treaba.

Ca în fiecare an, beculețele ornamentale cu care a fost împodobit orașul au fost aduse din județul vecin, că no, noi sătmărenii nu suntem în stare să ni le cumpărăm pe ale noastre. Au fost destul de frumoase, doar că și la instalare și la dezinstalare, firma căreia îi aparțin, a avut talentul incredibl să lucreze pe arterele cele mai aglomerate chiar la oră de vârf când mașinile abea că se puteau strecura printre dubele lor.

Întrebați de un șofer, că totuși de ce nu au venit mai devreme, sau mai târzi, muncitorii cu o nesimțire ieșită din comun i-au spus omului că, ce treabă are el cu ceea ce fac ei ( bineînțeles pe un limbaj mai pornografic).

Începând de pe podul Decebal și până în centrul nou, acești indivizi se făceau că lucră, că se mișcau mai ceva ca un melc după ce a băut benzina.

Ne întrebăm, chiar nu puteau muncitorii să facă acestă lucrare când orașul este mai degajat, nu să îngreunezi circulația, care și așa îi îngreunată în micuțul nostru orășel.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente