Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

La data de 06.02.2015, ora 11.30, pe DJ 194 la ieșirea din localitatea Nisipeni, C. Vasile de 44 ani, din localitatea Bercu, comuna Lazuri, județul Satu Mare, conducând autoturismul marca Ford, pe fondul efectuării manevrei de mers cu spatele fără să se asigure, l-a accidentat grav pe J. Zoltan, de 22 ani, din Nisipeni, care se deplasa pe partea carosabilă. După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat și localizat ulterior. C. Vasile a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

La data de 06.02.2015, în urma activităților specifice desfășurate, lucrătorii Postului de poliție comunală Micula au reușit identificarea și prinderea numitului H. Dorin de 21 ani din Satu Mare, care în perioada 15-19.01.2015 a sustras dintr-un lăcaș de cult din localitatea Micula suma de aproximativ 8000 lei, fapta rămasă inițial cu autor neidentificat. Prejudiciul nu a fost recuperat. Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

La data de 06.02.2015, ora 14,20 lucrătorii Postului de poliție comunală Acâș, au fost sesizați prin apel 112, de către T. Sandor de 32 ani, administrator al unei societăți comerciale din Sărmășag, județul Sălaj, despre producerea unui accident de muncă în construcții la Unimăt. Polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orelor 14,00, K. Zoltan, de 44 ani, din Sărmășag, care presta lucrări de construcții ca zilier, pentru o societate comercială din județul Sălaj, având punct de lucru în Unimăt, în timp ce lucra la etajul unei clădiri în construcție, a căzut de la înălțimea de 3 m, de pe balconul clădirii pe o platformă din beton, suferind traumatism cranian și toracic. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Baia Mare. În cauză se efectuează cercetări față de numitul T. Sandor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Conducătorul auto R. Nicolae, de 62 de ani din Satu Mare, a fost identificat în trafic conducând autoturismul marca Volkswagen în localitatea Turulung, în timp ce avea o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

La data de 08.02.2015, în jurul orelor 00.20, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către L. Ștefănică de 48 de ani, din comuna Sanislău, județul Satu Mare, cu privire la faptul că numitul K. M., în vârstă de 16 ani, din Sanislău, aflându-se în incinta

unui bar din localitate, a distrus parțial o orgă profesională, cauzând un prejudiciu de 600 lei persoanei vătămate. În cauză se efectuează cercetări față de autorul faptei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 07.02.2015, ora 19.51, pe DJ 193, în localitatea Borlești, conducătorul auto D. Nicolae de 71 ani, din comuna Pomi, județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, a accidentat-o grav pe numita P. Maria de 59 ani, din aceeași localitate, care, în calitate de pieton circula neregulamentar pe carosabil în aceeași direcție de mers, fără a purta îmbrăcăminte reflectorizantă. Conducătorului auto si pietonului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 07.02.2015, orele 18.20, T. Vasile de 38 ani din municipiul Satu Mare a condus auto marca Volkswagen pe str. Crivățului din municipiul Satu Mare având o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

La data de 07.02.2015, în jurul orei 19,48, conducătorul auto I. Marius, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în orașul Tășnad, a fost identificat în trafic în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot pe str. Lăcrămioarelor din Tășnad, având o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i s-au recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

La data de 08.02.2015 ora 00,43, Poliția orașului Negrești Oaș a fost sesizată prin apel de urgență 112 de către B. Maria de 49 ani din localitate, despre faptul că o persoana de sex masculin, prin forțarea ușii de acces din spatele imobilului, a pătruns în locuința vecinului B. Ioan, care este plecat din țară. Polițiștii sosiți la fata locului l-au identificat pe D. Florin de 37 ani din Negrești Oaș, care a fost găsit în sufrageria imobilului dormind pe un scaun. Întrucât acesta emana halena alcoolică și i s-a făcut rău, a fost transportat la urgență la Spitalul orășenesc Negrești Oaș pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1000 lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 352 sancțiuni contravenționale în valoare de 31.260 lei.
11 șoferi au rămas fără permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 72 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 19.700 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente