Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Vineri, 10 aprilie, am fost sesizați de către o persoana că, în urmă cu trei zile, a găsit un obiect sub forma unei grenade în curtea locuinței sale.
Obiectul a fost ridicat în vederea expertizării iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a ajuns în curtea imobilului.

În data de 16 aprilie a.c., în jurul orelor 06,00 polițiștii Secției 8 Gherța Mică au fost sesizați de către un bărbat de de 54 ani, din Lechința, despre faptul că, vecinii săi, Z.Gheorghe și Ana, ambii cu antecedente penale, i-au distrus o porțiune de 10 metri de gard dintre cele două proprietăți, i-a amenințat familia cu moartea și au scos din pământ țărușii de lemn care au fost fixați pe mejdă de către executorul judecătoresc în data de 15.04.2015.
În cauză s-a întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, distrugere și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

Ieri, 16 aprilie a.c., în jurul orelor 19,40 pe str. Uzinei, din Satu Mare, B. Sergiu de 32 ani, din Satu Mare, județul Satu Mare, conducând autoturismul marca Renault Laguna, proprietate privată, a accidentat grav o minoră de 4 ani din Satu Mare care s-a angajat în traversarea străzii nesupravegheată și prin loc nepermis.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodata i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuali alcoolemii.

Polițiștii Secției 1 Politțe Satu Mare – Investigații Criminale, l-au identificat și prins pe L. Janos de 56 ani, din Ambud, care poseda Mandat de Executare a Pedepsei Inchisorii, fiind condamnat de către Judecătoria Satu Mare la executarea a 1 an închisoare, pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.
Susnumitul a fost depus în arestul IPJ Satu Mare.

In data de 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Investigații Criminale a Politiei Orașului Tășnad, au identificat-o pe I. Erzsebet, de 56 ani , din Blaja, în timp ce transporta în bagaje, trei colete care conțineau cantitatea de 5 (cinci) kilograme tutun pentru fumat mărunțit, pregătit pentru comercializare și expediere prin poștă. Tutunul a fost ridicat în vederea confiscării, precum și cantitatea de 7,150 kilograme tutun de fumat nemărunțit și șase mașini manuale de mărunțit tutun predate de persoana în cauză și ridicate de la locuința acesteia.
Susnumitei i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării , fără a fi marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a peste 1 kg tutun de fumat.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Gherta Mică, au indetificat și prins autorul furtului comis în data de 03.04.aprilie a.c..Autorul este un bărbat de 56 ani din Gherța Mică, care în data de 3 aprilie a sustras un tub de beton armat în valoare de 500 lei, proprietatea unui consătean. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

- Advertisment -

Cele mai populare

Se redeschid sălile de fitness

Reamintim faptul că,de noaptea trecuta de, la ora 00,00, municipiul Satu Mare a iesit din carantina zonală instituită în data de 19...

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj

Edi Iordănescu, 42 de ani, va fi noul antrenor al campioanei României! Ardelenii s-au oprit la Iordănescu jr. singurul...

Fără chinezi în America

Administrația Trump a emis miercuri noi decizii care afectează călătoriile în Statele Unite ale membrilor Partidului Comunist Chinez (PCC) și ale familiilor...

Comorile naturale din Parcul Apuseni

Parcul Natural Apuseni – Vino la moții din Apuseni pentru o experiență completă, încărcată de spiritualitate, cu un puternic sentiment de „acasă“....

Comentarii recente