Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

sigla_politia_romana_18672900

La data de 09.07.2015, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către B. Gyorgy, de 30 ani, din Satu Mare, despre faptul că un băiat i-ar fi distrus mașina. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că A.M., de 14 ani, din Satu Mare, a spart parbrizul și a rupt mânerele din plastic a dispozitivelor de deschidere/închidere de la portierele din față, ale autoturismului marca Chevrolet Prisma, parcat pe strada Bucovina, cauzând un prejudiciu de 500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 09.07.2015, în jurul orelor 09.00, polițiștii Postului de Poliție Comunal Sanislău au fost sesizați prin plângere, de către A.EMERIC, de 30 ani, din Sanislău, despre faptul că în seara zilei de 04.07.2015, în jurul orei 23:00, persoane necunoscute, i-ar fi sustras bicicleta proprietate personală, care se afla neasigurată, în rastelul pentru biciclete, situat în fața unui local din Sanislău, cauzând un prejudiciu total de 150 lei. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit că fapta a fost comisă de M. Adalbert, de 40 de ani, din Ciumești, care a înstrăinat bicicleta sustrasă, unui bărbat din Sanislău. Bicicleta a fost ridicată și restituită persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 09.07.2015, în jurul orelor 12.00, polițiștii Postului de Poliție Comunal Tiream au fost sesizați prin plângere, de către T. GHEORGHE, de 56 ani, din Vezendiu, despre faptul că s-ar fi recoltat grâul de pe o parcelă de pământ care-i aparține. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 08/09.07.2015, M.NICOLAE de 52 de ani, domiciliat în Portița, a intrat cu combina pe parcela propritatea personală a numitului T.GHEORGHE, situată în zona extravilan a localității Vezendiu și a recoltat grâul de pe o suprafață de 1,41ha, rezultând un prejudiciu de circa 4.500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 09.07.2015, în jurul orelor 14.26, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs în Păulești. Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că, S.Eniko de 41 ani din Satu Mare care circula cu autoturismul marca Opel Zafira, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga a intrat în coliziune cu motociclul marca Kawasaki, condus regulamentar din sens opus de M. Ghellert de 25 ani din Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ; totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Cu ocazia unei acțiuni, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, l-au depistat și încarcerat în Penitenciarul Satu Mare pe S. IONUT din Baba Novac, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii din data de 09.07.2015, fiind condamnat la 2,2 ani închisoare pentru comiterea de infracțiuni de trafic de migranti si trecerea frauduloasă a frontierei de stat. De asemenea a fost depistat și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea numitul S.Lorand, de 29 ani, care poseda mandat european de arestare emis de autoritățile austriece. În acest caz s-a dispus reținerea numitului S.Lorand în vederea extrădării.

La data de 09.07.2015, în jurul orelor 19:49, polițiștii Secției Negrești Oaș, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat din Orașu Nou, despre un eveniment rutier produs la intrare în Orașu Nou. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că M.Ludovic de 38 ani, din Stâna care conducea autoturismului marca Ford Fiesta, pe DN19, la intrare în Orașu Nou, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul autoturismului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un canal pluvial. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea polițiștii au constatat faptul că M.Ludovic nu deține permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și cu o îmbibație alcoolică de peste 0,80mg/l alcool pur în sânge.

La data de 09.07.2015, în jurul orelor 23:20, polițiștii Secției Valea Vinului, au fost sesizați prin plângere de către L.Florin de 27 ani și un tânăr de 15 ani, ambii din Poiana Codrului, despre faptul că ar fi fost agresați fizic. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, B. Gheorghe de 24 ani și B. Mircea de 27 ani, ambii din Poiana Codrului, le-a aplicat lovituri celor doi reclamanți, în fața unui bar din Poiana Codrului. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe .

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente