Acasă Locale Stiri Satu Mare Satu Mare TOP-ul județelor cu cele mai „rulate” mașini din România

Satu Mare TOP-ul județelor cu cele mai „rulate” mașini din România

rulajul

Potrivit unei analize realizată de www.vezicatface.ro luând în calcul 160.000 de anunțuri din România, TOP-ul județelor cu cele mai ieftine mașini second hand este condus de Mehedinți (2.835 de euro), Caraș-Severin (2.919 euro) și Sălaj (3.196 de euro). Cele mai „rulate” mașini sunt în județele Satu Mare, Sălaj și Suceava.
Din același studiu reiese că prețul mediu al mașinilor second hand în județul Satu Mare este de 3.483 euro, mai mare decât în Sălaj, însă mai mic decât în Maramureș – 3.798 euro și Bihor – 4.054 euro.
Prețul mașinilor second hand este influențat de mai mulți factori, dintre care amintim vârsta și rulajul. Astfel, cu cât parcul auto dintr-un anumit județ este mai învechit, cu atât și prețul mediu va scădea.
Potrivit analizei mai sus amintite, vârsta medie a mașinilor vândute în județul Satu Mare este de 14,5 ani, mai mare decât în județele învecinate: Bihor – 13,6 ani, Maramureș – 14,20 ani și Sălaj – 14,30 ani.
Județele cu mașinile cele mai „rulate” sunt Sălaj (198.435 km), Suceava (195.256 km) și Satu Mare (193.606 km). În sens invers, mașinile cu cei mai puțini kilometri sunt în municipiul București (154.030 km) și în județele Argeș (160.081 km), respectiv Giurgiu (168.964).

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente