Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

sigla_politia_romana_18672900

Persoane agresate la Dindești, Terebești și Odoreu

La data de 07 august 2015, ora 15.00, polițiștii Secției Beltiug, au fost sesizați prin apelul unic național de urgență 112, de către personalul dispensarului medical, din localitatea Terebești, despre faptul că ar fi fost amenințată.
La fața locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, ar fi provocat scandal în incinta dispensarului și ar fi amenințat-o pe Cornelia C. cu moartea.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare, tânărul fiind și sancționat contravențional, conform Legii 61/1991r, pentru provocare de scandal.
Sâmbătă noaptea, în jurul 02.00, polițiștii Secției Petrești au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Dindești, județul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.
Din cercetările efectuate s-a constatat că pe fondul unor neînțelegeri, Ioan E., care se afla cu oile, pe pășunea localității, ar fi fost agresat fizic de către Vasile C. și Gheorghe C.
Oamenii legii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Ieri, la ora 21.30 polițiștii Secției Satu Mare au intervenit la un caz de lovire, produs pe raza localității Odoreu.
Din verificările efectuate s-a stabilit că Csaba D. pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, i-ar fi aplicat soției sale lovituri repetate cu pumnii și palmele, la nivelul capului.
Victima a refuzat transportul la unitatea medicală, fiindu-i acordate îngrjirile medicale necesare la fața locului.
În această situație se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți depistați

În cursul zilei de vineri , polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 10 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism, de către o persoană al cărei permis de conducere a fost
anulat. Fapta a fost comisă în cursul anului 2013. Viorel M. figura ca fiind urmărit general.
Tot vineri polițiștii au preluat de la Punctul de Trecere a Frontierei Petea pe Dănuț S., față de care autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul era urmărit internațional.
Polițiștii sătmăreni l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Alcool ridicat în vederea expertizării

La data de 08 august a.c. , ora 16.50, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, au depistat în trafic, pe raza localității Turulung, județul Satu Mare, o timișoreancă, în vârstă de 44 de ani, care conducea autoturismul marca Volkswagen.
În autoturism oamenii legii au găsit cantitatea de 510 litri substanță incoloră cu miros specific de băutură spirtoasă, pentru care conducătoarea auto, nu a putut prezenta acte de proveniență.
Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea expertizării, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea în afara antredepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, faptă prevăzută de Legea 571/2003.

Nedepunerea armei la un armurier autorizat

Vineri polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, l-au identificat pe Vasile D., din Botiz, județul Satu Mare, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă, acesta expirând în cursul lunii
martie a.c. Bărbatul deținea un pistol cu proiectile din cauciuc, marca Tanfoglio, calibru 10x22T și un număr de 9 bucăți proiectile cauciuc, același calibru.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile, de la expirarea valabilității permisului de armă, totodată arma și muniția au fost ridicate în vederea expertizării și luarea măsurilor legale ce se impun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente