Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Infracțiuni de lovire și amenințare

La data de 10 august 2015, ora 12.00 polițiștii Secției Valea Vinului au fost solicitați să intervină la un caz de lovire, produs pe raza localității Păulești.
Oamenii legii au stabilit că la data de 09 august a.c., în jurul orei 17.00, între Karoly V. și Tibor C.., pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri a intervenit un conflict spontan, în timpul căruia cel de-al doilea i-ar fi aplicat primului o lovitură cu pumnul la nivelul feței.
Conform certificatului medico-legal bărbatul necesită pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.
Ieri seară, polițiștii Secției Satu Mare, au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Botiz, județul Satu Mare, a avut loc un incident.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul unor discuții personale și a consumului de alcool între Augustin P. și Gabor S. ar fi intervenit un conflict spontan, cei doi aplicându-și lovituri reciproc cu palmele, la nivelul corpului. Nu a fost necesară intervenția personalului medical pentru acordarea îngrijirilor medicale.
În ambele situații au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Ieri dimineață, polițiștii din Acâș, au fost sesizați prin apelul unic național de urgență 112, despre faptul că pe raza localității Unimăt, județul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că lui Ioan N., de 61 de ani, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, fiul său vitreg, în vârstă de 52 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii, la nivelul corpului.
Nici în acest caz nu a fost necesară intervenția personalului medical.
Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Luni, la ora 19.40 o localnică din Urziceni, a reclamat polițiștilor din cadrul Secției Carei, faptul că ar fi fost amenințată.
Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au stabilit că pe fondul unor neînțelegeri și a faptului că Berta V. a refuzat să-i furnizeze curent electric de la rețeaua proprie , numitul Anton S., ținând în mână un obiect tăios ar fi amenințat-o pe aceasta cu acte de violență.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

A furat dar a fost prins

La data de 10 august a.c. polițiștii careieni au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 67 ani, despre faptul că în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie, din Carei o persoană necunoscută i-ar fi sustras o sumă de bani.
Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au desfășurat activități specific pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.
La scurt timp persoana a fost identificată, Francisc L. , de 18 ani ar fi sustras suma de 2500 lei, din mâna reclamantului, care tocmai scosese banii de la ATM-ul unei unități bancare.
În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au stabilit că tânărul ar fi comis o infracțiune de furt calificat și în noaptea de 05 august, când ar fi sustras bunuri dintr-un chioșc situate pe raza localității Carei.
Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, pentru luarea măsurilor legale.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente