Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează!

Poliția ne informează!

politia satu mare

Marți seara, polițiștii Secției Gherța Mică, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe raza localității Valea Seacă, județul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au stabilit că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri Ioan C. ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 51 de ani.

Nu a fost solicitată intervenția personalului medical în acest caz.

La data de 26 august a.c. polițiștii din cadrul Secției Petrești, au fost sesizați prin apelul național unic de urgență 112, despre faptul că un tânăr ar fi fost agresat, pe raza localității Pișcolt, județul Satu Mare.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri Victor M. i-ar fi aplicat cumnatului său, în vârstă de 29 de ani, o lovitură cu pumnul în zona feței.

Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către echipajul din cadrul Spitalului Municipal Carei, dar aceasta a refuzat transportarea la unitatea medicală.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente