Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează

Poliția ne informează

politist_94210000

Accident provocat de un mopedist beat

Polițiștii Secției nr. 8 din Gherța Mică, au fost sesizați duminică, 13 septembrie 2015, prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că în localitate a avut loc un eveniment rutier.

Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit că, C. Daniel, de 23 ani, din Gherța Mare, în timp ce conducea un moped, nu a păstrat o distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa intrând în coliziune cu acesta. Din verificările efectuate s-a mai stabilit faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul orășenesc Negrești Oaș, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

A furat o bicicletă

Polițiștii Secției 3 din Satu Mare, au fost sesizați ieri, 13.09.2015, în jurul orelor 17,50, prin SNUAU 112, de către .P. Marcela, de 55 ani, din Botiz, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi furat bicicleta, din curtea casei.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat autorul, fiind vorba despre nepotul părții vătămată, un minor de 12 ani, din localitate. Acesta a vândut bicicleta unui tânăr pentru suma de 20 lei.

Prejudiciul a fost recuperat.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente