Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

La data de 18.09.2015, orele 19.05, numitul P. Mihai 23 ani din comuna Livezi, sat Dorolea, județul Bistrița Năsăud, a condus autoturismul marca Suzuki pe str. Victoriei din Negrești Oaș, având dovada de circulație provizorie expirată din data de 13.04.2015. Susnumitului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 19.09.2015, orele 02:50, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Carei a fost sesizată prin apel 112 de către P. Ioan de 21 ani din comuna Sanislău, jud. Satu Mare, despre faptul că în timp ce se afla la un bar din municipiu, a fost lovit cu pumnii și palma la nivelul feței de către T. Vasile de 29 ani și B. Istvan de 24 ani, ambii din Carei. În cauză se efectuează cercetări față de cei doi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

La data de 19.09.2015, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Turulung au identificat-o în trafic pe raza comunei Turulung pe D. Erzsebet de 53 ani, domiciliată în Satu Mare, în timp ce transporta cu autoturismul marca Volkswagen un număr de 51 cartușe de țigări netimbrate marca Jin Ling, Pall Mall, Dubliss, Compliment, Winston și Kent, de proveniență Duty Free Ucraina. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, faptă prevăzută de Legea 86/2006.

La data de 19.09.2015, orele 15.30, lucrători din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beltiug, au oprit în trafic pe raza localității Beltiug autoturismul marca Opel condus de către H. Ștefan de 50 ani, domiciliat în comuna Beltiug, care nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că susnumitul figura cu restricții privind dreptul de a conduce. Totodată, polițiștii au constatat că acesta vorbea incoerent, din habitaclul autoturismului emanând un miros de halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având dreptul de conducere suspendat și conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 19.09.2015, orele 21,00, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din Carei au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Doina s-a produs un scandal. Patrula de siguranță publică sosită la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, numitul D. Francisc de 28 ani din Carei i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și palmele concubinei sale B. Simona de 26 ani, fără ca aceasta să sufere vătămări corporale care să necesite tratament de specialitate. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

La data de 19.09.2015, la orele 23:30, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în localitatea Păulești, numitul V. Zoltan de 39 ani, din Păulești, a fost agresat fizic. În fapt, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe stradă, acesta a fost tras de pe bicicletă de către D. Teofil de 29 ani, cu domiciliul în comuna Păulești. În urma acestui fapt, V. Zoltan a căzut și s-a lovit la cap. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În data de 19.09.2015, în jurul orelor 23.10, numita I. Monica de 36 ani, din comuna Lazuri, sat Pelișor, în timp ce se afla în fața locuinței sale a fost lovită cu pumnul în zona abdomenului de către B. Janos, de 22 ani, din aceeași localitate. La fața locului a fost solicitată ambulanța, întrucât I. Monica este însărcinată și acuza dureri în zona abdomenului, însă aceasta a refuzat să fie transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații și acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În data de 20.09.2015, în jurul orelor 00:35, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați de către B. Andrei de 42 ani, domiciliat în comuna Viile Satu Mare, sat Tătărăști, despre faptul că în jurul orelor 00:10, în timp ce se afla pe stradă, în dreptul unui imobil din localitatea Pișcari, numitul G. Nicolae de 28 ani, domiciliat în comuna Terebești, sat Pișcari, l-a lovit cu o bâtă în zona capului, provocându-i leziuni. Agresorului i-a fost întocmit dosarul penal pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În data de 20.09.2015, în jurul orelor 00:15, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați prin apel 112, de către G. Soneta de 26 ani, din comuna Terebești, sat Pișcari, despre faptul că în jurul orelor 00:05, B. Andrei de 42 ani, domiciliat în comuna Viile Satu Mare, sat Tătărăști, a pătruns fără drept în curtea imobilului ei, după care a încercat să pătrundă în locuință pe ușă și pe fereastră, lucru pe care nu a reușit să-l facă. În momentul în care persoana vătămată i-a solicitat să părăsească curtea, B. Andrei a refuzat și i-a adresat amenințări cu moartea. Numitului B. Andrei i-a fost întocmit dosarul penal pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare.

La data de 19.09.2015, orele 21:18, pe DJ 194A în comuna Micula, B. Levente de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo, a intrat în coliziune din spate cu un vehicul cu tracțiune animală, condus de T. C. de 16 ani, din Micula, care nu era echipat corespunzător circulației pe drumurile publice. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorului T. F. de 12 ani, din Micula, pasager în vehiculul cu tracțiune animală. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente