Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

În data de 27.10.2015, în jurul orelor 22,30, lucrătorii Secției 1 Pol. Rurală Valea Vinului, l-au depistat în trafic, pe raza localității Ambud, pe T. Csaba de 33 ani, din Petin, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la UPU Satu Mare, unde i-a fost recoltată o singură probă biologică, refuzând-o pe cea de a doua.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, fapte prev. și ped. de art. 335, alin 1 și art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

Polițiștii Secției de Poliție Nr. 8 Gherța Mică, au întocmit dosar penal pe numele lui B. Vasile , sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără drept circulație pe teritoriul României.
Astfel, B. Vasile în vârstă de 27 ani, din Cămârzana, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în străinătate, pe str. Principală din localitate, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp de joasă tensiune, avariindu-și autoturismul.
Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că autoturismul nu are drept de circulație pe teritoriul României.


În noaptea de 27/28 octombrie a.c., în jurul orelor 00,40, lucrătorii patrulei de ordine și siguranță publică din cadrul Sectiei 6 Poliție Rurală Tășnad, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un tânăr de 22 ani, din Pir, sat Servezel, despre faptul că în localitatea Pir, a izbucnit un scandal.
Sosiți la fața locului polițiștii au stabili faptul că, D. Gabriel, D. Gabor și K. David toți din localitatea Pir, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului și a corpului numitului L.Adrian, de 34 ani, din Salacea, nr. 774, jud. Bihor.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în lucrarea penală nr. P/291197 din 28.10.2014, înregistrată la Postul de Poliție Pir.

În data de 27.10.2015, orele 16,00, am fost sesizati prin SNUAU 112 de către numita L. Ramona de 33 ani, din Stîna, despre faptul că, U. Izidor de 44 ani și U. Ioan de 20 ani, ambii din Stîna, au pătruns fără drept în curtea locuinței fratelui său L. Florin de 28 ani, unde după ce l-au amenințat cu acte de violență și cu moartea, au distrus un geam al locuinței și spoilerul autoturismului care era parcat în curte.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Fără creșteri de pensie în acest an sau următorul

O creştere a punctului de pensie cu 40% în acest moment trebuie evitată, pentru că economia nu o poate susţine, iar în...

PNL a depus sesizarea de neconstituționalitate privind numirea lui Iordache

Liberalii au depus, joi, sesizarea de neconstituţionalitate referitoare la hotărârea Parlamentului privind numirea deputatului PSD Florin Iordache în funcţia de preşedinte al...

Florin Zamfirescu despre închisoarea COVID și conducerea acesteia

Actorul Florin Zamfirescu este nemulţumit de măsurile luate de autorităţi pentru limitarea răspândirii cazurilor de coronavirus şi declară că actualii conducători sunt...

Toleranța înțeleasă și promovată într-un mod greșit.

Papa Francisc militează pentru căsătoriile între homosexuali! Cere o lege specială . Papa Francisc îndeamnă, într-un documentar difuzat miercuri...

Comentarii recente