Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

În perioada 13-14.11.2015, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 140 sancțiuni contravenționale în valoare de 21 475 lei.

Printre cei sancționați se numără: 9 pietoni, 15 bicicliști, 8 căruțași, 37 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 14 care nu au folosit centura de siguranță, 2 pentru depășiri neregulamentare, 16 care nu aveau documentele asupra lor, 23 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare îl cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul în timp ce avea dreptul de a conduce suspendat pe LUCIAN Z., de 34 ani, pe care l-au depistat în trafic în data de 14.11.2015 la volanul unui autovehicul, pe strada Careiului din Satu Mare.

În data de 14.11.2015, polițiștii Secției Rurale Beltiug l-au depistat în trafic pe raza localității Socond pe V.L., de 16 ani, care a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere. Pe scaunul din dreapta se afla tatăl acestuia, care a declarat că din Beltiug până în Rătești el este cel ce a condus autovehiculul și doar pe ultimii doi kilometri l-a lăsat pe fiul său la volan.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că tatăl minorului consumase alcool, deoarece a avut o cantitate de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-au întocmit dosare penale, minorul fiind cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, iar tatăl acestuia pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului și încredințarea autovehiculului spre conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe JOZSEF E., de 31 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. JOZSEF E. a fost încarcerat în vederea ispășirii pedepsei.

Polițiștii formațiunii investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tășnad îi cercetează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie pe TIBOR S., de 23 ani, MANUELA B., de 19 ani și C.F., de 15 ani, care, în data de 13.11.2015, în jurul orei 22,30, au pătruns în locuința părții vătămate GHEORGHE B., de 61 ani și, prin violență, i-au sustras acesteia bani și obiecte de îmbrăcăminte, cauzându-i o pagubă de 225 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%. Cercetările continuă, cu primii doi suspecți în stare de reținere, iar al treilea în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

Comentarii recente