Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

Infracțiuni de furt

La data de 22 noiembrie 2015, orele 18.45, polițiștii de ordine publică negreșteni, au prins în flagrant, doi tineri de 26 respectiv 24 de ani, care sustrăgeau cantitatea de 70 l motorină, din rezervorul unui excavator, care aparținea unei societăți comerciale. Prejudiciul cauzat fiind de 400 lei.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Duminică, după-amiază, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin SNUAU 112, de către Aurel P. care reclama faptul că i-a fost sustras fân.
Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că, Zoltan L. ar fi sustras fân, care aparținea reclamantului, de pe o zonă care se afla la aproximativ 300 m, de locuința acestuia.
Oamenii legii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Incident la Chilia

Ieri, în jurul orelor 15.50, polițiștii din cadrul Secției Beltiug au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Chilia, o persoană ar fi fost agresată.
Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, în timp ce se afla pe pășunea localității Chilia, Daniel V., în vârstă de 30 de ani, i-ar fi aplicat unui bărbat, în vârstă de 75 de ani, lovituri cu pumnii și picioarele, la nivelul corpului. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor discuții contradictorii legate de pășunatul animalelor.

Victima a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
Oamenii legii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Distrugere la Negrești Oaș

Duminică, la orele 14.00, polițiștii negreșteni au fost sesizați despre faptul că, în incinta unei agenții de pariuri sportive a avut loc un incident.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că Nelu R., în vârstă de 35 de ani, ar fi distrus sticla de protecție de la un aparat de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente