Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează!

Poliția ne informează!

politia satu mare

Bănuiți de furt identificați

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat 2 persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt.
Un sătmărean a reclamat faptul că, sâmbătă noaptea, din parcarea situată în zona străzii Bobocului, din municipiul Satu Mare, i-a fost sustras autoturismul marca Opel.
În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, doi tineri de 19 și respective 20 de ani, care vineri în timp ce se aflau la locuința păgubitului, profitând de neatenția acestuia i-ar fi sustras cheia și autoturismul care era parcat și s-ar fi deplasat cu acesta pe raza municipiului Satu Mare.
Bunurile au fost recuperate și predate proprietarului.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Infracțiune de lovire

Duminică, în jurul orelor 22.00, polițiștii din cadrul Secției Tășnad, au fost solicitați ăs intervină pe raza localității Pir, județul Satu Mare, unde o persoană ar fi fost agresată.
În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 19 ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele, în zona capului, de către unchiul său Attila B. În cidentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan cauzat de consumul băuturilor alcoolice.
Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
S-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

În cadrul acțiunilor desfășurate duminică pe raza municipiului și a județului Satu Mare, pentru reducerea riscului rutier și pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost reținute 11 permise de conducere, pentru: nerespectarea regimului legal de viteză, consum de alcool și depășiri neregulamentare. De asemenea au fost aplicate 221 contravenții, în valoare de 25300 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente