Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

sigla_politia_romana_18672900

Un grup de tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, a fost destrămat odată cu identificarea lor de către polițiști.

În data 15 februarie 2016, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către Pal K. de 40 de ani din localitatea Porumbești, despre faptul că în noaptea precedentă, a surprins un grup de tineri care au pătruns în anexele din gospodăria lui și care au dispărut la apariția lui.
Polițiștii de investigații criminale au reușit pe parcursul zilei să-i identifice pe Bence P. de 20 ani, Istvan S. de 28 ani ambii din Porumbești, Ioan R., de 18 ani, Ion N., de 33 ani din Halmeu și A.N. de 17 ani, din localitatea Derșida, jud.Salaj, ca fiind principalii bănuiți în comiterea infracțiunii, aceștia intenționând să sustragă eventuale bunuri și obiecte de valoare. Surprinși fiind de proprietar, au părăsit zona fără bunuri asupra lor.
În urma activităților desfașurate, trei dintre bănuiți au fost prinși in cursul zilei de 15.02.2016, iar în ziua următoare, ca urmare a prezentării lor în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Satu Mare a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Tot în cursul zilei de ieri, au fost prinși și ceilalți doi bănuiți, respectiv Bence P. si Ion N, care au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței în vederea luării măsurilor preventive.
Cercetările continuă sub aspectul savârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.


Furt din magazin

Un bărbat de 47 de ani, a fost depistat când încerca să sustragă bunuri dintr-o unitate comercială.

În data de 16 februarie, în jurul orelor 16.00, polițiștii sătmăreni au fost solicitați de către personalul de serviciu al unei unități comerciale de pe strada Careiului, să intervină la un caz de furt.
La fața locului, a fost identificat Janos Z. din Satu Mare, care a încercat să sustragă diverse produse nealimentare în valoare de aproximativ 100 de lei, prin neplata acestora la casele de marcat.
Bunurile au fost predate părții vătămate, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente