luni, iunie 24, 2024
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

În perioada 14-15.03.2014, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  460 sancțiuni contravenționale în valoare de 35 350 lei.

Printre cei sancționați se numără 20  bicicliști,  9 căruțași,  11 pietoni, 101 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză,  2 pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare, 12 deoarece nu au acordat prioritate pietonilor, 87 care nu au folosit centura de siguranță, 25 care nu aveau documentele asupra lor, 62 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice, 14 pentru opriri sau staționări în locuri interzise.

În data de 14.03.2014, în comuna Bixad, polițiștii Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș l-au  depistat în trafic pe CONSTANTIN B., de 24 ani care conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.. În noaptea de 14&15.03.2014, în jurul orei 04,30 patrula de ordine publică din municipiul Satu Mare formată dintr-un polițist și un jandarm au intervenit în Piața de alimente Someș la solicitarea unui agent de pază și au reușit prinderea în flagrant în hala cu produse industriale a numiților IOSIF S., de 23 ani, ROBERT M, de 18 ani și B.V., de 16 ani, care au forțat lacătele de la 6 tarabe de unde au sustras articole  de  îmbrăcăminte.   În  cauză  se  efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili întreaga activitatea infracțională a susnumiților.

Evenimente rutiere

În data de 15.03.2014, în jurul orei 14,20, pe Drumul Național 19, GHEORGHE M., de 56 ani, conducând un autovehicul dinspre localitatea

Moftinu Mic spre Carei, la un moment dat, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure pentru a intra pe un drum agricol și a fost acroșat lateral de o autoutilitară ce se afla în depășirea sa. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto GHEORGHE M și rănirea ușoară a pasagerei ILDIKO M., de 54 ani din autovehiculul condus de acesta. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările în cauză continuă.

 Activități desfășurate pe linie de ordine publică și prevenire a infracțiunilor

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 102 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 26 080 lei .

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente