29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

Acțiuni pentru combaterea faptelor antisociale

Miercuri, 23.03.2016, polițiștii biroului de ordine publică sătmăreni însoțiți de jandarmi, au acționat pe raza de competență pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

În urma activităților desfășurate, a fost întocmit un dosar penal și au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.900 pentru fapte care contravin prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.
În acest context, a fost depistat Robert P. de 38 ani, din Satu Mare, în timp ce oferea spre vânzare în Piața 14 Mai din municipiul Satu Mare, cantitate de 44 de pachete țigarete de proveniență Ucraina. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Autor de furturi identificat de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din Carei, au reușit identificarea autorului de furturi din căsuțele de vacanță de pe strada Tireamului, zona Viilor Noi.

În dimineața zilei de 22.03.2016, Poliția municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către doi proprietari de case de vacanță, situate pe strada Tireamului, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept în imobile, de unde au sustras diverse bunuri.
În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale au identificat principalul bănuit în comiterea furturilor, ca fiind Gabor B. de 29 de ani din Carei.
În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, pe timpul noptii, urmărind casele de vacanță nelocuite, a pătruns prin efracție în două dintre ele, de unde a sustras unelte electrice și bunuri alimentare, în valoare totală de aproximativ 900 lei.
Cercetările continuă cu autorul faptelor în stare de libertate, în vederea documentării întregii activități infracționale, în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente