vineri, iunie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia

În data de 01.04.2016, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare l-au identificat pe B. Albert de 46 de ani, din Satu Mare, care la data de 31.03.2016 a sustras din autoturismul persoanei vătămate N. Kinga, parcat pe str. Ilisesti din municipiul Satu Mare, o poșetă conținând acte personale, bani și un telefon mobil, faptă rămasă inițial cu autor neidentificat. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50% , iar față de numitul B. Albert s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. La data de 02.04.2016 a fost prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

La data de 02.04.2016, ora 15:40, pe DN 19 F, pe raza comunei Odoreu, L. Dorel de 28 ani, din localitate, conducând motocicleta pe fondul conducerii imprudente și a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a numitului L. Dorel. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, având o concentrație a vaporilor de alcool emanați de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Susnumitul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau altor substanțe.

La data de 01. 04.2016, în jurul orei 11,15, la intersecția străzii Petofi Sandor cu str. Someș din municipiul Carei, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Numitul L. David de 39 ani, domiciliat în Carei, în timp ce conducea autoturismul marca Ford pe strada Someș din Carei, nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul rulant cu antrenare electrică destinat persoanelor cu handicap care circula regulamentar pe drumul prioritar, condus de către P. Ioan de 63 ani din Carei, cu care a intrat în coliziune. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a numitului P. Ioan, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru efectuarea investigațiilor medicale. Susnumiții au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri; totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

În data de 02.04.2016, în jurul orei 17:30 a fost depistat în loc. Valea Vinului pe DJ 193 numitul R. Raul de 24 ani, domiciliat în com. Valea Vinului, sat Roșiori, în timp ce conducea un moped care nu era înmatriculat sau înregistrat. În urma testării susnumitului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Numitul R. Raul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau altor substanțe.

La data de 02.04.2016, orele 20:03, lucrătorii Poliției oraș Negrești Oaș l-au identificat în trafic pe raza comunei Vama pe numitul M. Atilla, de 42 ani, domiciliat în com. Vama, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, care în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că sunt expirate din data de 08.10.2015. Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 01.04.2016 , orele 16.00, polițiștii Biroului Rutier Carei l-au identificat pe numitul C. Nicolae, de 42 ani , domiciliat in loc. Pișcolt, care a condus pe raza comunei Pișcolt un tractor care nu era înmatriculat sau înregistrat în evidențele vreunei autorități române sau străine. In cauză a fost înregistrată lucrare penala privind comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Numitul B. Karoly de 57 ani, din comuna Vetiș, a condus auto Dacia în comuna Vetiș, având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Numitul L. Alexa de 37 ani, din comuna Micula, a condus auto Ford în comuna Micula, având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Numitul Ț. Daniel ,de 44 ani,domiciliat in loc. Baba Novac, a condus autoturismul marca Renault, pe B-dul. Lucian Blaga din mun. Satu Mare, în timp ce avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Numitul C. Igor de 40 ani, din Negrești Oaș, a condus autoturismul marca Mazda pe str. Vasile Lucaciu din Negrești Oaș, în timp ce avea o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool în aerul expirat.
Conducătorilor auto menționați le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau altor substanțe.

La data de 01.04.2015, polițiștii Postului de Poliție Comunală Foieni au fost sesizați de către M. Vasile de 69 ani, din localitate, cu privire la faptul că în data de 18.03.2016, P. Anna, de 45 ani și M. Stefan, de 47 ani, ambii din Foieni, i-au tăiat fără drept un nr. de 7 arbori esență salcâm și au furat materialul lemnos rezultat, din parcela de pădure pe care o deține pe raza localității Foieni. În cauză s-a efectuat cercetarea la fața locului fiind identificate și fixate un nr. de 7 cioate de arbori esență salcâm. S-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente