miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia

Autorul unui furt, identificat în scurt timp de polițiști

Un tânăr de 17 ani, a sustras portmoneul altuia, în timp ce ambii se aflau într-un club din Satu Mare.

În data de 10.04.2016, la ora 04:40, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112, de către un tânăr de 29 de ani din Livada, despre faptul că în timp ce se afla într-un club din Satu Mare, persoane necunoscute i-au sustras portmoneul.
Efectuând verificările de rigoare, polițiștii de investigații criminale sătmăreni au stabilit că minorul I.V. de 17 ani din Satu Mare, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-a sustras portmoneul din buzunarul hainei, rămasă nesupravegheată pe un fotoliu în club.
Cercetările contină față cel în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Violențe comise în zona terenurilor și pe terenurile de fotbal din județ

La două dintre meciurile de fotbal ce au avut loc în cursul zilei de ieri în județ, s-au manifestat acte de violență.

Astfel, în data de 10.04.2016, orele 16:00, polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, au fost solicitați să intervină la un eveniment petrecut pe un teren de fotbal în comuna Vama.
La fața locului, polițiștii au constatat că în timpul meciului, între doi jucători a izbucnit un conflict în urma căruia Gheorghe C. de 21 de ani din Vama, l-a lovit cu pumnul în față pe I.D. de 17 ani din Bixad.

Victima a fost transportată de către familie la spitalul din Baia Mare, iar agresorului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 17:40, polițiștii Secției Rurale Satu Mare, au fost nevoiți să intervină la un conflict izbucnit la stadionul din Dorolț.
În fapt, cu ocazia meciului de fotbal din localitate, numiții Iuliu O. și Imre O. de 35, respectiv 38 de ani, ambii din Dorolț, l-au întâlnit pe Miklos F. de 42 de ani, cu care aveau un conflict mai vechi, iar pe fondul unor discuții contradictorii, cei doi l-au lovit cu pumnii și picioarele la nivelul capului și feței pe Miklos F., provocându-i leziuni.
Victima a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, în timp ce agresorii sunt cercetați pentru lovire și alte violențe.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente