miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia rutiera

O femeie de 52 de ani, bănuită că a sustras o geantă de pe terasa unui bar, a fost identificată și prinsă de către polițiști la scurt timp de la comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat integral.

În data de 16.08.2015, în jurul orei 16.40, la sediul Poliției Tășnad s-a prezentat o femeie de 48 de ani din localitatea Orbău, județul Satu Mare, care a reclamat faptul că în timp ce se afla pe terasa unui bar din Tășnad, persoane necunoscute i-au sustras o geantă, de tip poșetă, în care se aflau acte personale, bani și alte bunuri.
La fața locului s-au deplasat polițiștii de investigații criminale și de ordine publică, care, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat presupusul autor, ca fiind o femeie de 52 de ani din localitatea Săuca, județul Satu Mare. Aceasta, ar profitat de un moment de neatenție al persoanei vătămate și i-ar fi sustras geanta.
Bunurile provenite din furt au fost găsite asupra celei în cauză și au fost restituite părții vătămate.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Accidente rutiere

Conducerea imprudentă coroborată cu neadaptarea vitezei la condițiile de drum, au stat la baza producerii unui accident rutier.

În această dimineață, la ora 08.20, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat despre producerea unui accident rutier între localitățile Cuța și Socond din județul Satu Mare.
La fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto de 62 de ani din Satu Mare, conducând pe DJ 193 un autoturism proprietate privată, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă, a pierdut controlul asupra direcției

de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers.
Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a unui bărbat de 53 de ani, pasager în autoturism.
Victima a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, cercetările urmând să continue pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Primele verificări duc la concluzia că cel de la volan nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.


Și în municipiul Satu Mare a avut loc în cursul zilei de azi, în jurul orei 08.55, un eveniment rutier.
În fapt, un conducător auto de 64 de ani din Satu Mare, conducând un autoturism pe bulevardul Octavian Goga, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, a intrat în coliziune cu acesta, aflat staționat în coloană. Autoturismul lovit a fost proiectat în față, producându-se astfel avarii și la următoarele două autoturisme care staționau în coloană.
În urma evenimentului, pe lângă pagube materiale, a rezultat rănirea gravă a celui care a provocat accidentul. Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge.

Polițiștii rutieri din județul Satu Mare, au acționat în ziua de 16.08.a.c. pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea cauzelor generatoare ale acestora.
În cadrul acțiunilor desfășurate pe principalele artere de circulație din județ, pentru toate abaterile constatate, au fost aplicate 113 sancțiuni contravenționale în valoare de 18 300 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă reținerea, în vederea suspendării dreptului de a conduce, a 8 permise de conducere, pentru abateri ca efectuarea de depășiri neregulamentare, depășirea vitezei legale sau consum de alcool la volan.

În acest context, în data de 16.08.2016, în jurul orei 02:30, a fost identificat în trafic, pe strada Petofi Sandor din Satu Mare, un bărbat de 31 de ani , conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a indicat pentru acesta o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au prelevat mostre biologice de sânge în cadrul dosarului penal constituit.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente