luni, iunie 24, 2024
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Certeze l-au depistat pe P. Vasile, de 53 ani, din Negrești Oaș, în timp ce conducea un moped pe raza localității, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în data de 02 aprilie a.c., a fost depistat în trafic de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică, în localitatea Valea Seacă, C.Ioan de 30 ani, din în comuna Tarna Mare, conducând  mopedul marca Aprilia. Nici în acest caz conducătorul mopedului nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

Susnumiților li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

În cursul zilei de ieri, 02 aprilie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei și cei ai Biroului Rutier Carei, în cadrul unei acțiuni pentru depistarea persoanelor care pescuiesc ilegal pe timpul prohibiției pe canalul râului Homorod, în zona com. Moftin,  au depistat  5 persoane (bărbați), care pescuiau cu undițe. Bărbații cu vârste cuprinse între 15 și 47 ani, toți din localitatea Terebești și fără ocupatie,  sunt cercetați în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuit ilegal în perioadă de prohibiție, prev. si ped. de Leg. 23/2008

Ieri, în jurul orelor 13,48, am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat din Satu Mare, despre faptul că în incinta unei societăți comerciale din municipiu, într-un atelier de reparații auto, a avut loc un accident de muncă. Victima,  un bărbat din com. Vetis, sat Decebal, a fost transportat la Spitalul Judetean I Satu Mare de catre un echipaj al ambulantei.  Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de accident de muncă- vatamare corporala din culpa.

În cauză cercetările continuă.

Polițiștii  Sectiei 6 Politie Rurală Tășnad au fost sesizati telefonic despre producerea unui incident.

O femeie de 48 din Chereusa, jud Satu Mare, in timp ce se afla intr-o anexa a locuinței sale, un perete de chirpici a cazut peste ea, accidentand-o. Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Judetean Satu Mare, urmand a se stabili diagnosticul.

În cauza s-a întocmit dosar sub aspectul savarsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 203 sancțiuni contravenționale în valoare de 13.610 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  72  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.270 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente