luni, iunie 17, 2024
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

Ieri, 24 aprilie a.c. în jurul orelor 06.50, între Stațiile CFR Sătmărel și General Avramescu , trenul care circulă pe relația Satu Mare – Valea lui Mihai, a lovit un camion .

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că, IOAN C., de 42 ani , din com. Doba, conducând o autoutilitară nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată corespunzător. În urma impactului autocamionul a fost avariat 80%  iar locomotiva care tracta trenul prezintă unele avarii la cupla electrică,  nefiind înregistrate victime.

Conducătorul autoutilitarei este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiuni de distrugere.

Polițiștii Sectiei 8 Gherta Mica, l-au identificat pe L.  Ioan de 17 ani, din comuna Turt, care a condus autoturismul marca Mercedes pe raza localității, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie pe teritoru Romaniei, prezentând un p.c. provizoriu valabil în Belgia.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

În data de 24 aprilie a.c., polițiștii Poliției orașului  Livada au fost sesizati telefonic prin Serviciul Apeluri de Urgență  112 despre faptul că în cartierul de rromi din sat Adrian a avut loc un scandal. Sosiți la fața locului oamenii legii au contatat faptul că o minoră  în vârstă de 9 ani, a fost agresată fizic de către mama sa, pe fondul consumului de alcool. Minora a fost transportată cu ambulanța la Spitalul jud.Satu-Mare, fiind diagnosticată cu  hematom subcutanat si traumatism cranian.

Mama minorei este cercetată  în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și violență în familie

Polițiștii Secției 2 Livada  au fost solicitați să aplaneze un conflict în cartierul de rromi din  localitatea Turulung. Sosiți la fața locului polițiștii au constatat faptul că G. Andrei de 58 de ani împreună cu soția acestuia, în vârstă de 54 ani, ambii cetățeni  germani,  au  pătruns fără drept în locuința parții vătămate B.  Francisc din localitatea Turulung, în care locuiește cu familia sa, amenintandu-i cu o armă cu aer comprimat calibru 4,5 mm  si cu un  spray  paralizant, pe motivul unor neînțelegeri mai vechi. Polițiștii au stabilit faptul că G. Andrei deține fără drept arma neletală din categoria celor supuse autorizării si faptul ca a fost adusă din Germania în urma cu 3 ani.

Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenintare, nerespectarea regimului armelor si munițiilor și contrabandă cu arme în formă calificată

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente