luni, iunie 24, 2024
AcasăsusPolitia ne informează

Politia ne informează

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiști, a fost identificat numitul D. Gheorghe, în vârstă de 55 de ani, domiciliat în orașul Ardud, județul Satu Mare, ca fiind principalul suspect în cauza privind distrugerea a două autoturisme în localitatea Gelu, în dauna părții vătămate V. Vasile, faptă constatată la data de 01.06.2014 și rămasă inițial cu autor necunoscut.

La data de 06.06.2014, ora 10.20, Poliția orașului Livada a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către F. Vasile de 48 ani din Bixad, județul Satu Mare, despre faptul că P. Arpad, în vârstă de 42 ani, domiciliat în Livada, a fost călcat de un tractor și a decedat. Cu ocazia verificărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că P. Arpad, încercând să pornească tractorul cu ajutorul a 2 acumulatori și al unor cabluri, din neatenție a uitat să scoată tractorul din viteză, iar când utilajul a pornit a trecut peste corpul său, producându-i leziuni care au condus la deces. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

La data de 06.06.2014, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reușit depistarea și încarcerarea lui P. Ștefan, în vârstă de 37 ani, domiciliat în comuna Halmeu, județul Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și complicitate la tentativă la contrabandă.

La data de 07.06.2014, orele 10.56, la intersecția str. Timișului cu str. Careiului din municipiul Satu Mare, T. Kinga de 26 de ani din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, a accidentat-o grav pe I. Maria, în vârstă de 56 de ani, din Satu Mare, care în calitate de biciclist s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Conducătoarea auto și biciclista au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă.

La data de 07.06.2014, ora 23.53, lucrătorii formațiunilor de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Tășnad l-au identificat în trafic pe T. Vasile de 37 ani din Tășnad, care conducea autoturismul marca Audi pe str. Principală din satul Sărăuad, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Tășnad, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. A fost înregistrată lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

La data de 08.06.2014, în jurul orei 09.35, pe str. Cimitirului din municipiul Carei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Conducătorul auto P. Janos de 45 ani, din localitate, în timp ce manevra cu spatele  autoturismul,  fără  a  se  asigura corespunzător,  a  accidentat-o  pe Z. Elisabeta de 51 ani din Carei, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a susnumitei, care a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral și pierderea cunoștinței, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorului auto cât și pietonului le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

La data de 08.06.2014, ora 20:30, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Turulung au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către B. Eniko de 23 ani din comuna Agriș, despre faptul că numiții M. Iosif și G. Szilard, ambii din aceeași localitate, i-au pătruns fără drept în curte și i-au aplicat mai multe lovituri concubinului acesteia, E. Mihai, de 28 ani din Turulung. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente