Acasă sus Politia ne informează !

Politia ne informează !

La data de 11.07.2014, orele 11.30, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Acâș au fost sesizați prin plângere de către M. Vasile de 54 ani, din comuna Acâș, sat Unimăt, cu privire la faptul că în ziua de 29.06.2014, numitul R. Ioan de 71 ani, din aceeași localitate, a pătruns fără drept în curtea locuinței sale și i-a sustras din hambar un ham pentru cai confecționat din piele. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prejudiciul în valoare de 300 lei nefiind recuperat.

La data de 11.07.2014, orele 14.00, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Santău s-au sesizat din oficiu despre faptul că în ziua anterioară, orele 11.00, numitul Z. Costel de 29 ani, din localitatea Vinderei, județul Vaslui, s-a întâlnit pe pășunea din localitatea Santău cu B. Nicolae de 42 ani din Santău, și, profitând de neatenția acestuia, i-a sustras un telefon mobil marca Nokia. Numitul B. Nicolae este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul în valoare de 100 lei, nefiind recuperat.

La data de 11.07.2014, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Carei, lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Carei au procedat la efectuarea unei percheziții domiciliare la domiciliul numitului B. Francisc de 41 din comuna Moftin, sat Domănești, județul Satu Mare. Cu această ocazie au fost ridicate următoarele bunuri: o pușcă cu aer comprimat, calibrul 4.5 mm, neletală, din categoria celor supuse autorizării, în stare de funcționare; 2 cutii cu cartușe pentru pușcă, însumând 36 de cartușe calibrul 22 mm, respectiv 50 cartușe calibrul 5,5 mm, precum și bucăți dintr-o armă – pat de lemn, țeavă și arc recuperator, fără elemente de identificare. Cu aceeași ocazie, polițiștii cu sprijinul Serviciului de Informații și Protecție Internă Satu Mare au ridicat de la numitul P. Attila de 47 de ani, domiciliat în Domănești, următoarele bunuri: o pușcă cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm, neletală, din categoria celor supuse autorizării, în stare de funcționare; 2 cutii metalice conținând una 148 alice, iar cealaltă 93 de alice, calibrul 5.5 mm.

Bunurile au fost ridicate în vederea expertizării. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, cei doi suspecți fiind cercetați în stare de libertate.

La data de 11.07.2014, ora 16.20, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, l-au identificat în trafic pe DJ 196, între localitățile Supuru de Jos și Corund, pe A. Ionuț de 24 ani, din comuna Chieșd, județul Sălaj, în timp ce conducea un moped care nu era înmatriculat sau înregistrat. Din verificările efectuate s-a stabilit că A. Ionuț nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente