Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

In data  de 06.08.2014, orele 09. 30 , pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, C. Vasile de 74 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Dacia Logan , pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat ușor  un tânăr de 26 ani din  Carei, care s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, marcată si semnalizată  corespunzător, la culoarea verde a semaforului electric.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei în colaborare cu lucrătorii D.I.P.I., în cadrul unei acțiuni organizate pe linia combaterii faptelor la regimul infactiunilor prevăzute de codul fiscal, au depistat în trafic, pe raza municipiului Carei, un microbus cu remorca,  aparținând unei firme care efectuează curse regulate de transport persoane dinspre Baia Mare înspre Arad și tranzitează județul Satu Mare. În urma verificării remorcii, în care se aflau depozitate bagajele călătorilor, a fost descoperită cantitatea de 150 litri  pălincă, care a fost ridicată în vederea confiscării și stabilirii provenienței și a documentelor legale de transport. În cauză cercetările continuă.

Ieri, 6 august a.c., polițiștii Birolui Investigații Criminale Carei, în urma verificărilor si investigațiilor efectuate, l-au prins și identificat pe C. Ludovic, de 42 ani din Carei, ca fiind autorul a 5 furturi din societăți comerciale, cauze rămase inițial cu  autori necunoscuți. Față de acesta a fost luata măsura reținerii pe o perioada de 24 ore ,urmând ca în cursul zilei de azi, 07 august 2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Miercuri, 06 august 2014, în jurul orelor 18,50, pe DN 19, în afara localității Ciuperceni, W. Daniela de 42 ani, din Slobozia, județul Ialomița, conducând autoturismul marca KIA , a accidentat  grav o tânără 22 ani, din Turț Băi , care s-a angajat în traversarea drumului național fără să se asigure.

Conducătoarea  auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  156 sancțiuni contravenționale în valoare  de  14.000  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat   43   sancțiuni contravenționale în valoare totală  de  11.780  lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente