Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Ieri, 12 august a.c., polițiștii  Biroului Investigații Criminale, au  identificat si depistat  un minor  în vârstă de 15 ani, din Satu Mare, care în data de 04.08.2014, in jurul orei 17.00, prin forțarea geamului de la portiera unui auto, parcat pe bld. Muncii, din municipiu, a sustras din interior un telefon mobil marca Samsung Galaxy S4, faptă rămasă inițial cu A.N. Prejudiciul in valoare de 1800 lei a fost recuperat  și predat părții vătămate.

Minorul este cercetat sub sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

In data de 11 august a.c., în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  147 sancțiuni contravenționale în valoare  de 13.440  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  52  sancțiuni contravenționale în valoare totală  de  16.000  lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente