Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

La data de 06.12.2014 polițiștii Secției 4 de poliție rurală Beltiug i-au identificat pe L. Daniel Bobby, de 20 de ani, cu andecedente penale, fără ocupație, L. A. F., de 16 ani, aflat în abandon școlar și L. M. de 14 ani, de asemenea în abandon școlar, toți din din comuna Homoroade, sat Solduba, stabilind că susnumiții sunt autorii unui număr de 4 furturi din locuință, respectiv o tâlhărie comise pe raza localității Chilia în perioada 24.11 – 06.12.2014.

Daniel Bobby și L. A. F. sunt cercetați în stare de reținere pentru faptele reținute în sarcina lor, urmând a fi prezentați Instanței Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de arestare. Împotriva lui L.M. se vor lua măsuri legale în funcție de concluziile expertizei dispuse în cauză, pentru stabilirea discernământului raportat la momentul comiterii faptelor.

În data de 06.12.2014 în jurul orelor 19.40 dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin SUAU 112 despre faptul că o persoana de sex masculin s-a aruncat de pe podul Golescu în raul Somes. La fața locului s-au deplasat lucratorii IPJ, IJJ și ISU Satu Mare care, în jurul orelor 23.00, au gasit cadavrul unei persoane în raul Someș la o distanta de 4000 metri fată de podul tehnologic înspre localitatea Dara. Cadavrul nu prezenta urme de violență și nu a fost identificat.

Se efectuează verificări în scopul stabilirii identității persoanei decedate și a cauzei morții.

În data de 06.12.2014, în jurul orei 13,25, în timp ce conducea o motocicletă marca Honda pe Calea Mihai Viteazu din municipiul Carei, M. Ioan de 24 ani nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul marca Opel condus regulamentar în aceeași direcție de mers de către S. Cătălin de 19 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătorul motocicletei a suferit vătămări corporale grave, fiind transportat la Spitalul municipal Carei, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio cerebral acut cu pierderea cunoștinței, fiindu-i acordat primul ajutor.

În urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, pe linia depistării persoanelor care posedă mandate de executare a pedepsei închisorii, a fost depistat și introdus în arestul inspectoratului P. Vasile de 49 ani care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 2 ani și 11 luni închisoare pentru săvârșrea infracțiunii de trafic de migranți.

Cu ocazia unei acțiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Tășnad, în data de 06.12.2014, în jurul orei 24.10  a fost identificat F. Călin de 30 ani în timp ce conducea pe str. Lăcrămioarelor din Tășnad un autoturism marca Opel fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu fiola alcooltest aceasta și-a schimbat culoarea reactiviului în proporție de 80%, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii îmbibației alcoolice din sânge.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și cu o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Iubirea și mila – drumuri ce duc spre mântuire

În relația noastră cu ceilalți trebuie să fim cinstiți și sinceri – atât cu vorba, cât și cu fapta.  Suntem datori...

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată în fiecare an la 27 ianuarie. Rezoluţia 60/7 din 2005...

Sindicaliștii protestează solicitând eliminarea inechităţilor salariale

Câteva zeci de sindicalişti afiliaţi Federaţiei Publisind participă, miercuri dimineaţa, la un miting în faţa Ministerului Afacerilor Interne, solicitând eliminarea inechităţilor salariale...

Cod portocaliu de ninsori și viscol în Constanța și alte județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori şi viscol, ce vizează judeţele Constanţa şi Tulcea.

Comentarii recente