Acasă Sursa: Politia Satu Mare Politia ne informeaza - BULETIN DE PRESĂ

Politia ne informeaza – BULETIN DE PRESĂ

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Supur, l-au identificat și prins pe B. Cristian, de 18 ani, domiciliat în comuna Supur, care în data de 4 octombrie a.c., a sustras dintr-o locuință, din localitatea Giorocuta, suma de 1.000 lei. Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban Satu Mare au intocmit acte premergatoare, pentru săvârșirea infractiunii de tentativă la furt calificat, numitului P. Grigore de 45 ani din Satu Mare, care în data de 08.10.2013, în jurul orelor 13.00, a pătruns în curtea unui imobil de pe strada Argeșului, de unde a încercat să sustragă fier vechi.

În data de 08.10.2013, ora 20:25, în afara localității Satu Mare, D. Octavian, de 52 de ani, din localitatea Telna, jud. Alba, conducând ansmablu de vehicule format dintr-un autotractor si semiremorcă, l-a accidentat grav pe numitul B. Nicolae, de 51 de ani, din Aliceni, jud. Satu Mare, care se deplasa neregulamentar, în calitate de pieton, pe partea dreaptă a părții carosabile, fără a avea aplicate pe îmbracăminte elemente fluorescent- reflectorizante.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotet rezultatul fiind negativ.S-au recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii unei eventuale alcolemii. Ieri, 08 octombrie a.c., ora 23:16, în loc. Vama, jud. Satu Mare, C. Florin, de 33 de ani, din Negresti-Oas, conducând auto marca Dacia Logan, l-a accidentat ușor pe S. Dionisie, de 59 de ani, din Vama, care circula cu bicicleta în aceeasi directie de mers.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sange.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 8.420 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 38 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.550 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente