sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusPolițișii au identificat 2 persoane bănuite că ar fi comis furturi

Polițișii au identificat 2 persoane bănuite că ar fi comis furturi

În cursul zilei de ieri polițiștii au identificat și prins 2 persoane de sex masculin care ar fi comis infracțiunea de furt.

Polițiștii din Săcășeni au identificat un bărbat de 50 de ani, din localitate,care la începutul acestei luni ar fi comis infracțiunea de furt. În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că acesta în timp ce se afla în gospodăria unui sătean din Chegea și efectua împreună cu acesta diferite lucrări gospodărești, la un moment dat profitând de faptul că a rămas singur în locuință ar fi sustras dintr-un sertar al moblierului 100 bonuri valorice de alimente, pe care le-ar fi valorificat ulterior către diferite persoane. În cauză se efectuează cercetări față de Viorel B., sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

La Turț polițiștii au fost sesizați de către un localnic despre faptul că în seara zilei de marți, persoane necunoscute i-ar fi sustras din  gospodărie  animale de curte . Oamenii legii au desfășurat activități pentru identificarea și prinderea auorilor, iar în urma investigațiilor efectuate, ieri a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din aceiași localitate , care ar fi sustras animalele. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat părții vătămate. Acum tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cadrul acțiunilor organizate  pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 162  contravenții în valoare de  peste 18200 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente