Acasă Locale Polițiștii au distribuit 500 de scrisori proprietarilor de apartamente din cartierele Carpați...

Polițiștii au distribuit 500 de scrisori proprietarilor de apartamente din cartierele Carpați I și II

politist_942100003000 de scrisori cu mesaj preventiv au fost distribuite în municipiul Satu Mare de la începutul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe “Nu-ți scăpa casa din ochi!”. Polițiștii de prevenire și de proximitate au desfășurat în data de 18 iunie, a șasea acțiune de distribuire de scrisori în Satu Mare, de această dată în zona blocurilor din cartierele Carpați I și II.

Ca în fiecare săptămână, și de această dată au fost împărțite 500 de scrisori cu mesaje preventive prin care polițiștii doresc să atragă atenția cetățenilor asupra pericolului pe care îl reprezintă furturile din locuințe, mai ales atunci când nu sunt luate măsuri de protecție adecvate.

Discutând cu cetățenii, polițiștii i-au sfătuit să nu lase ușile neîncuiate, chiar dacă sunt acasă, să nu doarmă cu geamurile și balcoanele deschise dacă apartamentul lor este situat la parter sau la etajul I, să-și lase casa în grija unor persoane de încredere atunci când lipsesc mai multe zile, una din sarcinile supraveghetorilor fiind și aceea de a goli cutiile poștale pentru a nu atrage atenția hoților asupra lipsei de acasă a proprietarilor.

În municipiul Carei au fost, de asemenea, organizate activități de prevenire în cadrul cărora au fost distribuite 1000 de scrisori cetățenilor, acțiuni similare fiind organizate, de altfel, în toate orașele din județ.

Campania de prevenire a furturilor din locuințe “Nu-ți scăpa casa din ochi!” continuă până la sfărșitul lunii iulie, în perioada următoare urmând a fi organizate întâlniri cu grupuri țintă, în municipiile Satu Mare și Carei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente