29.8 C
New York City
duminică, august 14, 2022
AcasăsusPolițiștii au identificat autorii unor furturi

Polițiștii au identificat autorii unor furturi

În cursul zilei de ieri polițiștii au identificat 2 bărbați care ar fi comis infracțiunea de furt.

Luni dimineața polițiștii sătmăreni au fost sesizați de Istvan C din localitatea Viile Satu Mare despre faptul că în timpul nopții persoane necunoscute au pătruns în apartamentul pe care îl deține pe strada Ostrovului din municipiu și au sustras bunuri.

Polițiștii au desfășurat activități de identificare și prindere a autorilor, iar în cursul zilei de ieri l-au identificat pe Andrei V, în vârstă de 33 de ani, din Satu Mare, care în noaptea de luni spre marți a pătruns în apartamentul părții vătămate de unde ar fi sustras bunuri electrocasnice și lenjerii de pat .

Ieri, în jurul prânzului, un sătmărean a sesizat polițiștii despre faptul că a surprins o persoană de sex masculin care sustrăgea bunuri din cabana de vacanță pe care o deține pe strada Amațului din municipiu. La fața locului polițiștii au identificat persoana , un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a sustras bunurile din imobilul părții vătămate.

În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei 2 fiind cercetați în stare de libertate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente