29.8 C
New York City
duminică, august 14, 2022
AcasăsusPolițiștii au prins 2 bărbați care au comis infracțiunea de furt

Polițiștii au prins 2 bărbați care au comis infracțiunea de furt

Vineri polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat și prins un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea Căuaș care a sustras mai multe bunuri. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în perioada 17-20.03.2014 a pătruns în beciul situat pe strada Ambudului , care aparține părții vătămate Andras M., de unde a sustras o bicicletă, o mașină de cusut și un difuzor,  cauzând un prejudiciu de 1000 lei. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. Polițiștii din Dorolț au fost sesizați de către Tudor L. , despre faptul că  i-au fost sustrase animale din anexa gospodăriei.

Efectuând verificări s-a stabilit că autorul este Gheorghe K, de 60 de ani , a sustras 2 porci de aproximativ 120 kg fiecare, cauzând părții vătămate un prejudiciu de aproximativ 2000 lei. Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Polițiștii le-au întocmit dosare penale celor 2 ,fiind cercetați în stare de libertate,  primul este cercetat pentru furt calificat, iar cel de-al doilea pentru furt.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente