joi, februarie 29, 2024
AcasăEconomico-socialSocialPolițiștii de frontieră sătmăreni au donat sânge

Polițiștii de frontieră sătmăreni au donat sânge

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare s-au alăturat inițiativei Primăriei Tarna Mare și s-au alăturat campaniei de donare de sânge.

Astfel 12 polițiști de frontieră s-au prezentat, miercuri 9 noiembrie 2022, la Centrul Medical din Tarna Mare pentru a dona sânge, preocupați fiind de faptul că în spitalele din județul Satu Mare este o criză acută de sânge. Mai mult, o parte dintre polițiștii de frontieră care au participat la campanie și-au donat bonurile de masă primite (fiecare în valoare de 65 de lei) unor familii din comună care au nevoie de ajutor.

Amintim pe această cale că Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare organizează în luna noiembrie noi acțiuni de donare de sânge în mai multe localităţi din județul Satu Mare. Evident, donatorii sunt așteptați în oricare altă dată la Centrul de Transfuzie Sanguină situat pe strada Careiului nr.26 în municipiul Satu Mare.

Turț – 15 noiembrie, interval orar 08.00 – 11.00

Tășnad – 24 noiembrie, interval orar 08.00 – 11.00

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare invită la donare și donatorii din localitățile apropiate. De asemenea, amintim că tot în a treia -a sâmbătă din lună, centrul e deschis pentru persoanele care vor să doneze sânge.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente