luni, februarie 26, 2024
AcasăEducatie&CulturaDirectorul Liceului German Satu Mare, printre finaliștii premiilor ”Directorii Anului 2022”

Directorul Liceului German Satu Mare, printre finaliștii premiilor ”Directorii Anului 2022”

Prof. Reiz Maria, director al Liceului Teoretic German „Johann Ettinger” din Satu Mare se numără printre finaliștii propuși pentru a câștiga unul dintre premiile Directorii Anului 2022.

Acest titlu se acordă de către Asociația pentru Valori în Educație (AVE) care este o organizație non-profit și care are convingerea că responsabilitatea pentru modernizarea educației publice este în egală măsură a societății din care facem parte fiecare dintre noi.

În ultimii ani, AVE organizează Gala Premiilor pentru Directorii Anului. Anul acesta Gala Premiilor pentru Directorii Anului a ajuns la a șasea ediție.

Din 210 de directori de școală care s-au înscris, 19 se regăsesc în lista finaliștilor, iar patru vor fi câștigătorii care vor fi premiați în data de 23 noiembrie 2022, la Ateneul Român (înscrierile pentru ediția 2022 s-au făcut până în 31 octombrie a.c.). Fiecare dintre cei patru directori câștigători va primi un premiu în valoare de 3300 de euro. Conform celor declarate de reprezentanții AVE, scopul acestui premiu este de a susține directorii în proiectele pe care le au în derulare sau care urmează să fie începute în școala din care fac parte.

Câștigătorii vor primi și o bursă integrală la Academia de Leadership și Management Școlar, program organizat de AVE pentru dezvoltarea și creșterea abilităților de leadership și management dedicat directorilor de școli și grădinițe care vor să îmbunătățească rezultatele educaționale din instituțiile pe care le conduc”, transmite IȘJ Satu Mare.

Doamna prof. Reiz Maria, director al Liceului Teoretic German „Johann Ettinger” din Satu Mare, este în lista finaliștilor pentru premiile Directorii Anului 2022.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente