joi, februarie 9, 2023
AcasăLocaleNationalePolițiștii maramureșeni dispăruți, au fost găsiți în această dimineață

Polițiștii maramureșeni dispăruți, au fost găsiți în această dimineață

În urma unei ample acțiuni care a continuat și în cursul nopții, cei doi polițiști de frontieră maramureșeni dispăruți pe munte, au fost găsiți.

„În jurul orei 06.00, cei doi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus au fost găsiţi de către o patrulă a poliţiei de frontieră, la un adăpost, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, pe raza localităţii Borşa. Din cauza ceţii dense, colegii noştri s-au rătăcit şi găsind adăpostul au rămas acolo. Colegii sunt bine, iar în momentul de faţă sunt pe traseul în spre sediul sectorului Vişeu de Sus”, a spus Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Pentru a-i găsii pe cei doi polițiști de frontieră, au fost suplimentate forțele și mijloacele de supraveghere în zona respectivă. În acțiunea de căutare a celor doi polițiști a fost angrenată și o echipă a Serviciului Județean Salvamont Maramureș.

„S-a procedat la cercetarea zonei pe direcţia de deplasare şi s-a dispus prezenţa la fata locului a unei autospeciale cu termoviziune. S-a luat legătura cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale în vederea localizării acestora. La acţiunea de găsire a celor doi poliţişti de frontieră au participat peste 100 de lucrători din cadrul structurilor MAI din judeţ”, a precizat Iulia Stan.

SURSA FOTO: Serviciul Județean Salvamont Maramureș.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente