Acasă Locale Stiri Satu Mare Polițiștii sătmăreni ajută persoanele care nu își pot procura alimente

Polițiștii sătmăreni ajută persoanele care nu își pot procura alimente

De la intrarea în vigoare a măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare polițiștii desfășoară activități specifice de control pentru verificarea respectării acestor măsuri de către cetățeni.

În timpul desfășurării misiunilor specifice de control a persoanelor care au obligația de a sta în izolare la domiciliu, ieri 5 aprilie a.c., polițiștii de proximitate sătmăreni, s-au întâlnit cu o situație inedită, primind din partea unui cetățean, din municipiul Satu Mare, care nu avea posibilitatea să-și asigure bunurile pentru necesitățile de bază și nici aparținători care să-i aducă cele necesare, rugămintea de a-i face polițiștii cumpărăturile.

Nu este prima dată când polițiștii sătmăreni primesc astfel de solicitări de ajutor din partea cetățenilor și desigur nici de această dată nu au rămas indiferenți.

Mulțumirile persoanei la adresa polițiștilor, care l-au ajutat, au fost transmise cu sufletul deschis, bucuros că nu este singur în această perioadă dificilă.

Vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile celor care nu respectă restricțiile impuse pot afecta comunitatea în care trăim.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente