Acasă Locale Pompieri din opt județe participă la o competiție sportivă în Dorolț

Pompieri din opt județe participă la o competiție sportivă în Dorolț

Pompieri din județele Arad, Botoșani, Neamț, Bihor, Mureș, Olt, Dâmbovița și Școala de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești (județul Prahova), participa la etapa finală a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România (ASPR).

S-a dat startul competiților organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Someș” Satu Mare care se va desfășura pe parcursul zilei de azi, miercuri 9, respective joi, 10 octombrie în sala de sport din Dorolț.

În cadrul turneului pompierii se vor întrece la tenis de masă și vor organiza un campionat de fotbal. Competiția se va desfășura azi (miercuri) în intervalul orar 08.30-13.00, respectiv 16.00-18.00 și va continua joi între orele 08.30-11.00.

PENTRU MAI MULTE POZE <<APASA AICI>>

poze jurnalul de nord vest (6)1

poze jurnalul de nord vest (5)1

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente