marți, ianuarie 31, 2023
AcasăEconomico-socialSocialPompierii - eroi, felicitați de conducerea Prefecturii Satu Mare

Pompierii – eroi, felicitați de conducerea Prefecturii Satu Mare

Conducerea Prefecturii Satu Mare i-a felicitat pe pompierii sătmăreni care au desfășurat o acțiune dificilă de salvare.

Este vorba despre misiunea care a avut loc sâmbătă, la turnul de apă din localitatea Decebal. Doi bărbați care au vopsit bazinul din vârful turnului vechii stații de apă s-au intoxicat cu gazul provenit de la diluant. Neavând posibilitatea să coboare singuri din turn, au fost chemați pompierii în ajutor.

După o misiune dificilă care a durat mai bine de trei ore și s-a desfășurat la aproximativ 25 de metri deasupra solului, cei doi bărbați au fost salvați de Plt.Pușcaș Alin, Plt.maj.Ardelean Adrian, Plt.Adj.Demian Marian, Plt.Adj.Șef Czier Tiberiu, Plt.Adj.Barna Iosif, Plt Adj.Borhidi Gheorghe, Plt .Adj.Șef Cardoș Gheorghe, LT.Col.Leuca Ovidiu. Intervenția a fost condusă de către inspectorul șef, lt. col. Buzduga Sergiu.

”Toată recunoștința noastră acestor adevărați eroi. Prin intervenția lor de sâmbătă din localitatea Decebal putem spune că au salvat două vieți. Este încă o dovadă a profesionalismului cadrelor militare de la I.S.U.Satu Mare și o confirmare a faptului că românii au mare încredere în pompieri”transmite prefectul Radu Roca.

În cadrul ședinței săptămânale cu conducerile structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare, prefectul Radu Roca i-a felicitat pe pompierii din cadrul I.S.U. Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente