marți, ianuarie 31, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smS-a dat smardoi, dar a ajuns cu mașina în indicatoarele rutiere

S-a dat smardoi, dar a ajuns cu mașina în indicatoarele rutiere

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au fosr sesziați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe  bld. Aurel Vlaicu la intersecția cu sens giratoriu cu DN 19H din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 35 de ani, din Satu Mare, ar fi adoptat un comportament agresiv prin conducerea intenționată a unui vehicul prin accelerarea repetată a motorului și realizarea de derapaje controlate în vederea întoarcerii sau rotirii acestuia, ar fi derapat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu indicatorul rutier ”Cedează Trecerea” și indicatorul ”Intersecție cu sens giratoriu”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la UPU Satu Mare în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Verificările în cauză continuă în lucrarea penală întocmită, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ SM

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente