marți, ianuarie 31, 2023
AcasăLocalePompierii se luptă să salveze doi bărbați din turnul de apă din...

Pompierii se luptă să salveze doi bărbați din turnul de apă din Decebal

Update

Cei doi bărbați cu vârste cuprinse între 35 – 40 de ani au fost salvați cu succes. După coborârea în siguranță aceștia au fost predați echipajului de pe Ambulanță. Cei doi au fost transportați la spital pentru incestigații, fiind în stare de șoc.
După o intervenție care a durat mai bine de trei ore, doi bărbați au primit o nouă șansă la viață datorită eforturilor comune și profesionalismului echipei extraordinare de pompieri.
Toată admirația și respectul nostru se îndreaptă către: Plt.adj. Demian Marian Rareș, plt.adj. Barna Jozsef, plt. Pușcaș Alin, plt.adj. Czier Tiberiu, plt.maj. Ardelean Adrian.

Intervenție contra cronometru a pompierilor sătmăreni care se luptă să salveze viața a doi sătmăreni care efectuau lucrări la turnul de apă din Decebal și s-au intoxiat cu vapori de diluant.

Apelul a fost dat la ora 11:07, de unul dintre bărbați, ulterior și acesta fiind afectat de vaporii de diluant.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș”a trimis la fața locului o autoscară și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, o Autospecială de prima intervenție și comandă si o Autospeciala cu modul de descarcerare.

La fața locului s-a deplasat și comanda unității. Celor două victime aflate la o înălțime de aproximativ 25 de metri li se acordă oxigen.

Misiunea este în desfășurare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente