marți, ianuarie 31, 2023
AcasăDivertismentTrofeul „Muzica Inimii Mele” rămâne la Satu Mare

Trofeul „Muzica Inimii Mele” rămâne la Satu Mare

După un an de pauză și o ediție organizată online, Festivalul internațional „Muzica Inimii Mele” a revenit în actualitate printr-un concurs deosebit de reușit și apreciat, organizat la această a XV-a ediție la Complexul Aurora din Satu Mare.

În faza finală a concursului au fost selecționați de către membrii juriului, respectiv Lucian Iluț – Baia Mare, Marinela Popa – Alba Iulia, Constantin Moise – Reșița, Renata Inovan – Satu Mare și Varga Miklos – Ungaria, cei 18 reprezentanți din cadrul a 10 școli de arte participante din România precum și din Ungaria.

Alături de Anette Marka, prezentatoarea festivalului și profesor de actorie, au fost prezenți la debutul concursului managerul Mircea Deac și directorul Florin Pop, care i-au salutat pe toți participanții, concurenți, profesori, manageri și directori din întreaga țară.

Taisa Silaghi a câștigat Marele Premiu al Festivalului „MIM 2022”

Taisa Silaghi, de la Școala de Arte Satu Mare, este fericita câștigătoare a Marelui Premiu la această a XV-a ediție, ea fiind eleva profesorului Călin Keresztes. Pe locul I s-a clasat Briana Magdaș, de la Școala „Francisc Hubic” din Oradea, pregătită de prof. Lăcrămioara Deac. Cele două locuri II au revenit reprezentantelor Școlii „Augustin Bena” din Alba Iulia, respectiv Maria Imbre și Georgiana Zbutea, acestea fiind pregătite de prof. Marinela Popa.

Locurile III au revenit concurentelor Martha Petruc de la Școala „Ion Irimescu” din Suceava – prof. Cristian Munteanu și Szabo Barbara de la Școala de Arte Satu Mare – prof. Sallai Laszlo. De asemenea, au obținut mențiuni Andra Nichifor din Brăila – prof. Ana Maria Baciu, Cristiana Morar și Nicoleta Terheșiu, ambele din Zalău – prof. Sergiu Chirilă și Paul Coza din Baia Mare – prof. Codruța Lupșe.

Înainte de Gala Laureaților MIM 2022 au susținut recitaluri Tamara Nemeti, câștigătoarea ediției a XIV-a, eleva prof. Călin Keresztes, precum și trupa Școlii de Arte din Satu Mare, compusă din frații Vlad și Eric Deac, la chitară și clape, Damian – tobe și prof. Adrian Brodi – bass. Acest program artistic a întregit o seară deosebită și mult apreciată de cei prezenți, la care și-au adus contribuția cu succes și Adi Suciu – mixaj sunet și lumini, Marius Chiș – imagine video și Călin Keresztes – regia artistică.

Pe întreaga durată a concursului au fost prezenți, de asemenea, Zamfir Danciu, directorul Direcției pentru Cultură, alături de conducerea AAP Satu Mare, reprezentată prin Gergely Csaba și Tillinger Ștefan, care au oferit câte un tablou concurentelor Elisabeta Mitroi din Reșița și Szabo Barbara din Satu Mare. Tuturor acestora li se aduc mulțumiri din partea organizatorilor, ca și de altfel întreaga recunoștință pentru sprijin și toată susținerea oferită din partea Consiliului Județean Satu Mare și a Complexului Aurora.

Sursa: Școala de Arte Satu Mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente